Vidste du
Chiafrø
Chiafrø er det sidste nye inden for superfood. Den kan være svær at få fat på i øjeblikket, da den er ret populær, sikkert fordi den har et meget højt indhold af protein, kostfibre og […]
Brøndkarse
Brøndkarse er på listen over fødevare, der kan forebygge mod kræft. Vi er alle er bevidste om hvad der er kræftfremkaldende, bl.a. rygning, for lidt motion, spise usundt og selvfølgelig for meget alkohol. Men der […]
Artiskokker
Artiskokker er sunde fordi, de er rige på flavonoider, der sænker blodets indhold af skadeligt LDL-kolesterol. De indeholder også meget af stoffet cynarin, der fremmer produktionen af madnedbrydende galdesten og fiberen inulin, der fremmer fordøjelsen, […]
Agave sirup
Agave sirup ligger lavt på GI, Glykæmisk indeks, som er et udtryk for hvor meget den enkelte fødevares kulhydrat indhold får blodsukkeret til at stige efter indtagelsen. Fødevare med lavt GI giver en langsom og […]
Chili
Chili er et stærkt krydderi. De indeholder stoffet capsaicin, som er det stof, der gør chilier stærke. Capsaicin stimulerer nerver i huden og tungen, som normalt reagerer på varme og smerte og hjernen narres til at tro, at man […]
Rigtig udstyr til fremstilling af juicer og smoothies
Inden du begynder på at lave dine egne juicer og smoothies, er det vigtigt at du har det rigtige udstyr til fremstilling af dine juicer og smoothies. Du behøver ikke købe det dyreste udstyr der […]
Arganolie i mad og andre produkter
Mange har med sikkerhed hørt om Arganolie men nogle ved slet ikke hvad det er. I dette indlæg vil du få information om hvad arganolie er, samt hvor det kommer fra. Ligeledes vil der være […]
Vindruer
Blå og røde vindruer er sprængfyldt med antioxidanter, som er med til at holde huden ung, og videnskabelige forsøg viser at de kan kurerer eller afhjælpe visse former for eksem. Så har du tendens til […]
Brune ris
Brune ris er meget rige på protein, B-vitaminer og mineraler, som styrker både hud, hår og negle – i modsætning til de hvide ris, der stort set ikke har nogle vitaminer og mineraler i sig. […]
Nyeste kommentarer