Morgenmad

Shakshuka

Shakshuka

Portioner: 4 portioner

Tid: 30 minutter i stegepande

Sværhedsgrad: Let

Shakshuka er en skøn og varmende ret, der stammer fra Tunesien, og den spises i flere nordafrikanske lande. I Israel spises den ofte som morgenmad. Retten er krydret og lidt stærk, dog uden at være […]

Se opskrift

 
Rabarber sirup

Rabarber sirup

Portioner: 1 portion

Tid: 45 minutter

Sværhedsgrad: Let

Rabarber sirup, der er bare så mange muligheder med den skønne sprøde stængler, når sæsonen er skudt i gang. Rabarber er i min verden indbegrebet af dansk sommer. Som jeg tidligere har nævnt, er der […]

Se opskrift

 
Råsyltede rabarber

Råsyltede rabarber

Portioner: 1 portion

Tid: 15 minutter

Sværhedsgrad: Let

Råsyltede rabarber, lyder det ikke skønt. Det er bare med at udnytte at rabarber sæsonen er over os, enten fra din have eller fra supermarkederne. De har en skøn smag af sol og sommer og […]

Se opskrift

 
Skønne Glutenfri pandekager

Skønne Glutenfri pandekager

Portioner: 10 stk

Tid: 30 minutter uden hviletid

Sværhedsgrad: Let

Findes der noget skønnere end at komme hjem til ordentlig stak dejlige varme Skønne Glutenfri pandekager efter en forfriskende tur i skoven? Nope ikke i min verden, jeg synes det er noget af det skønneste […]

Se opskrift

 
Rugbrød

Rugbrød

Portioner: 1 brød

Tid: forberedelse 15 min. hævetid 1 time, bagetid 60 - 70 minutter

Sværhedsgrad: Let

Her får du lige en skøn opskrift på glutenfri Rugbrød med hørfrø og chiafrø. Jeg er sikker på at hvis du ikke kan tåle gluten, så ligger du inde med flere forskellige frø og meltyper […]

Se opskrift

 
Glutenfri knækbrød

Glutenfri knækbrød

Portioner: 1 portion

Tid: 30 minutter

Sværhedsgrad: Let

Her får du lige opskriften på de skønneste Glutenfri knækbrød, fyldt med masser af kerner. De er simple at lave og smager fantastisk. Spis knækbrød til morgenmad med en god ost og marmelade, tag dem […]

Se opskrift

 
Marcipansnegle

Marcipansnegle

Portioner: 12 stk.

Tid: 2 timer ca.

Sværhedsgrad: Let

Kender du det når man sidder og bliver lidt lækkersulten? Hvad gør man så lige ved det.  Man går da i gang med at lave nogle Marcipansnegle og gud hvor blev de gode. Godt svampede, […]

Se opskrift

 
Italienske boller

Italienske boller

Portioner: 12 stk

Tid: arbejdstid 20 minutter, hævetid 2 timer, bagetid ca. 38 minutter

Sværhedsgrad: Let

Italienske boller der er glutenfri, endelig en opskrift der ikke giver tunge boller, men som er let og luftig. De smager fantastisk og som alt andet glutenfrit brød tager det altså lidt længere tid, men […]

Se opskrift

 
Glutenfri Grovboller

Glutenfri Grovboller

Portioner: 12 stk

Tid: arbejdstid 20 minutter, hævetid 1½ - 2 timer, bagetid ca. 40 minutter

Sværhedsgrad: Let

Her får du opskriften på den skønneste Glutenfri Grovboller. Disse Grovboller passer perfekt til en brunch, tilbehør til en skøn blandet salat eller bare en frokost bolle med pålæg. De er super skønne og har […]

Se opskrift

 
Æggerulle

Æggerulle

Portioner: 3 stk.

Tid: 15 minutter

Sværhedsgrad: Let

Æggerulle er perfekt til den hurtige morgenmad, frokost eller til brunchbordet. Den er super nem at lave og kræver ikke det helt vilde, bare hvad du har i køleskabet af rester, et must er så […]

Se opskrift