Koteletter med tomat
Koteletter med tomat er en rigtig god herre ret, godt med bacon, cocktailpølser og fløde, so whats not to like. Men de damer kan altså også være med, for selvom retten indeholder bacon, pølser og fløde, så smager den super fantastisk, og hvem sige at kvinder ikke er vilde med den kombination. Vi skal ikke være så bange for at få fedt, det skal vi nemlig bruge til de fedtopløselige vitaminer, ellers kan kroppen ikke optage dem og med den lave fedt % der er i cremefine frem for piskefløde, (og her har du så allerede sparet 600 Kcal. ved at bruge cremefine, lidt skræmmende at tænke på at der rent faktisk ikke skal mere til) og der er altså ikke den store forskel i smagen, hvis der er kan jeg altså ikke få øje på den. Kalorieindhold i en portion Koteletter med tomat er 394,5 Kcal. fordelt på 36,5 g protein, 18,2 g kulhydrat og 17,5 g fedt. Velbekomme….
HF 1(+2) = Broccoli, tomater, porre, peberfrugt
HF 3 = Koteletter,cocktailpølser, bacon
Fedt = cremefine
Smagsgivere = Paprika, salt, peber
Ingredienser
- 4 koteletter a 125 g
- salt, peber og 1 spsk paprika
- 1 stor porre
- 1 rød peber
- 1 gul peber
- 1 ds. hakket tomater med chili
- 1 lille pakke cocktailpølser
- 1 lille pk bacon i tern
- 1 fl cremefine 7%
- Tilbehør
- 1 stort dampet broccoli
- evt. kogte brune ris
Fremgangsmåde
- tænd ovnen på 180′
- krydr koteletterne med salt, peber og paprika
- brun koteletterne af på panden i lidt olie
- koteletterne lægges derefter i et ovnfast fad
- rist baconen af på den varme pande og hæld det over koteletterne i fadet
- kom lidt olie på panden sammen med resten af paprika, og steg porrene og peberfrugterne her i
- tilsæt hakkede tomater og cocktailpølser og varm det godt igennem
- tilsæt derefter cremefine 7%, bland det godt sammen og hæld blandingen over koteletterne
- sættes i den varme ovn i ca. 25 – 30 minutter
- serveres med lidt dampede broccoli til
- Velbekomme….
Nyeste kommentarer