Sæson

Snebolde

Snebolde

Portioner: 20 stykker

Tid: ca. 30 minutter arbejdstid, ca. 1 times nedkøling

Sværhedsgrad: Let

Snebolde. Vi kender dem alle sammen godt, de skønne runde kugler med marcipan overtrukket med mørk chokolade og hvid sukkerskal yderst, mums de er altså bare for lækre. Har du prøvet at lave dem selv? […]

Se opskrift

 
Rabarber sirup

Rabarber sirup

Portioner: 1 portion

Tid: 45 minutter

Sværhedsgrad: Let

Rabarber sirup, der er bare så mange muligheder med den skønne sprøde stængler, når sæsonen er skudt i gang. Rabarber er i min verden indbegrebet af dansk sommer. Som jeg tidligere har nævnt, er der […]

Se opskrift

 
Ris bombe

Ris bombe

Portioner: 10 stk.

Tid: arbejdstid ca. 1 time sammenlagt

Sværhedsgrad: Lidt svær

Ris bombe er en Ris Ala mande på en anderledes og festligere måde. Jeg elsker julen og alt det der følger med, julebagning, gløgg, julehygge med familien osv. I år har jeg bestemt mig for […]

Se opskrift

 
Brunkager med appelsin

Brunkager med appelsin

Portioner: ca. 100 stk.

Tid: ca. 5 timer inklusiv nedkøling

Sværhedsgrad: Let

Brunkager med appelsin…. Så nåede vi til December og så skal der gang i de hjemmebagte julesmåkager. Findes der noget bedre end duften af julekrydderier. Den skønne duft der breder sig i hele hytten når […]

Se opskrift

 
Råsyltede rabarber

Råsyltede rabarber

Portioner: 1 portion

Tid: 15 minutter

Sværhedsgrad: Let

Råsyltede rabarber, lyder det ikke skønt. Det er bare med at udnytte at rabarber sæsonen er over os, enten fra din have eller fra supermarkederne. De har en skøn smag af sol og sommer og […]

Se opskrift

 
Ingefærkage

Ingefærkage

Portioner: ca. 170 stk.

Tid: ca. 1½ time uden hviletid

Sværhedsgrad: Let

Her får du lige opskriften på Ingefærkage, som min svigerdatter har fået fra sin far. Jeg er næsten sikker på at den stammer fra hans barndom, så hvert år til jul tager hun lige en […]

Se opskrift

 
Glutenfri Vaniljekrans

Glutenfri Vaniljekrans

Portioner: ca. 60 stykker

Tid: 1 ½ time ca.

Sværhedsgrad: Lidt svær

Her får du lige opskriften på en Glutenfri Vaniljekrans, den er nemlig lavet med pistacienødder i stedet for mandler, og den er faktisk ret så god samtidig med at den har en skøn grønlig farve, […]

Se opskrift

 
Pasta med grønne asparges

Pasta med grønne asparges

Portioner: 3 portioner

Tid: 30 minutter

Sværhedsgrad: Let

Pasta med grønne asparges er en rigtig forårsret. Den er dejlig let samtidig med at den mætter. Pasta med grønne asparges er let og hurtig at lave. Du kan selvfølgelig købe en færdig Mornaysauce, så […]

Se opskrift

 
Rabarber drik

Rabarber drik

Portioner: 2 L

Tid: 15 minutter uden trækketid

Sværhedsgrad: Let

Rabarber drik, findes der noget skønnere end den danske forår/sommer der byder på sprøde, røde rabarber. Rabarber drik smage dejlig frisk på en varm dag hvor solen skinner på en blå himmel, det er da […]

Se opskrift

 
Mazarintærte med et twist

Mazarintærte med et twist

Portioner: 12 stykker

Tid: ca. 1 time

Sværhedsgrad: Let

Mazarintærte med et twist er en skøn kage med en fin balance mellem den søde marcipan og det syrlige fra rabarberne, og så er den glutenfri, kan det blive bedre? Rabarber sæsonen er godt i […]

Se opskrift