Sauce & dip

Rabarber sirup

Rabarber sirup

Portioner: 1 portion

Tid: 45 minutter

Sværhedsgrad: Let

Rabarber sirup, der er bare så mange muligheder med den skønne sprøde stængler, når sæsonen er skudt i gang. Rabarber er i min verden indbegrebet af dansk sommer. Som jeg tidligere har nævnt, er der […]

Se opskrift

 
Chilipasta

Chilipasta

Portioner: 1 portion ca. 800 g

Tid: 30 minutter

Sværhedsgrad: Let

Lav din egen Chilipasta. Det er faktisk nemmere end du regner med. I år har jeg haft forskellige chiliplanter stående i min have, med det formål at få lavet en Chilipasta, som kan bruges til […]

Se opskrift

 
Ramsløgs olie

Ramsløgs olie

Portioner: 1 liter

Tid: 30 minutter

Sværhedsgrad: Let

Ramsløgs olie er bare en fantastisk og i øjeblikket myldre ramsløgene frem i de danske skove. Så hvorfor ikke bruge lidt tid på at få plukket en masse og få lavet lidt Ramsløgs olie. Olien […]

Se opskrift

 
Ramsløgspesto

Ramsløgspesto

Portioner: 1

Tid: 15 minutter

Sværhedsgrad: Let

Findes der noget bedre end at lave sin egen pesto, nope det mener jeg nu ikke og pesto er meget nem at lave. Jeg har lige lavet Ramsløgspesto, da jeg havde en masse i min […]

Se opskrift

 
Blommemarmelade

Blommemarmelade

Portioner: 1 stor portion

Tid: 1 lille time uden afkøling

Sværhedsgrad: Let

Så er blommesæsonen skudt i gang og er der noget skønnere end at lave sin egen blommemarmelade? Jeg elsker at lave marmelade, især af egne frugter fra haven, og så har man er fantastisk dejligt […]

Se opskrift

 
Kryddersmør

Kryddersmør

Portioner: 1

Tid: 10 minutter

Sværhedsgrad: Let

Lav din egen Kryddersmør, frem for at købe det, det smager så meget bedre og du ved hvad den indeholder, og så er der også en anden fordel, du kan komme de krydderurter i som […]

Se opskrift

 
Gurkemeje

Gurkemeje

Læs lige nedenstående og bliv så meget klogere på denne skønne rod og hvorfor det er så godt. Mange kender gurkemeje som en del af krydderiblandingen til karry, men der er god grund til at […]

Se opskrift

 
Aubergine dip

Aubergine dip

Portioner: 1

Tid: 45 min

Sværhedsgrad: Let

Aubergine dip kender vi fra Middelhavslandene og den passer til både fisk og kød. Aubergine dip kan også serveres til brød eller til blandet salat. Aubergine dip er blød og cremet og smager fantastisk. Prøv […]

Se opskrift

 
Krydderurte dip

Krydderurte dip

Portioner: 1

Tid: 5 min

Sværhedsgrad: Let

Krydderurte dip smager fantastisk, blød og cremet med en let smag af flødeost og passer perfekt til Asparges frittata, stegt kylling, fisk, blandet salat eller hvad du nu har lyst til. Den er også rigtig […]

Se opskrift

 
Roastbeef med timiankartofler

Roastbeef med timiankartofler

Portioner: 4

Tid: 1 time ca.

Sværhedsgrad: Let

  Roastbeef med timiankartofler smager himmelsk. Roastbeef er skåret af inderlåret og skal have en kerne temperatur på 54′ hvis den skal være rosa indeni og den er slet ikke så svær at lav, som […]

Se opskrift