Sauce & dip
Chilipasta
Lav din egen Chilipasta. Det er faktisk nemmere end du regner med. I år har jeg haft forskellige chiliplanter stående i min have, med det formål at få lavet en Chilipasta, som kan bruges til […]
Ramsløgs olie
Ramsløgs olie er bare en fantastisk og i øjeblikket myldre ramsløgene frem i de danske skove. Så hvorfor ikke bruge lidt tid på at få plukket en masse og få lavet lidt Ramsløgs olie. Olien […]
Ramsløgspesto
Findes der noget bedre end at lave sin egen pesto, nope det mener jeg nu ikke og pesto er meget nem at lave. Jeg har lige lavet Ramsløgspesto, da jeg havde en masse i min […]
Blommemarmelade
Så er blommesæsonen skudt i gang og er der noget skønnere end at lave sin egen blommemarmelade? Jeg elsker at lave marmelade, især af egne frugter fra haven, og så har man er fantastisk dejligt […]
Kryddersmør
Lav din egen Kryddersmør, frem for at købe det, det smager så meget bedre og du ved hvad den indeholder, og så er der også en anden fordel, du kan komme de krydderurter i som […]
Gurkemeje
Læs lige nedenstående og bliv så meget klogere på denne skønne rod og hvorfor det er så godt. Mange kender gurkemeje som en del af krydderiblandingen til karry, men der er god grund til at […]
Aubergine dip
Aubergine dip kender vi fra Middelhavslandene og den passer til både fisk og kød. Aubergine dip kan også serveres til brød eller til blandet salat. Aubergine dip er blød og cremet og smager fantastisk. Prøv […]
Krydderurte dip
Krydderurte dip smager fantastisk, blød og cremet med en let smag af flødeost og passer perfekt til Asparges frittata, stegt kylling, fisk, blandet salat eller hvad du nu har lyst til. Den er også rigtig […]
Roastbeef med timiankartofler
Roastbeef med timiankartofler smager himmelsk. Roastbeef er skåret af inderlåret og skal have en kerne temperatur på 54′ hvis den skal være rosa indeni og den er slet ikke så svær at lav, som […]
Nyeste kommentarer