Kryddersmør
Lav din egen Kryddersmør, frem for at købe det, det smager så meget bedre og du ved hvad den indeholder, og så er der også en anden fordel, du kan komme de krydderurter i som du har lyst til. Får du ikke spist det hele kan du altid pakke det i små portioner og komme det i fryseren, så har du altid Kryddersmør hvis lysten skulle melde sig til en bagt kartoffel, grillet kød, nye kogte kartofler, grillet fisk eller det du nu har lyst til. Det er faktisk meget nemt at lave sin egen Kryddersmør, og den smager altså bare af så meget mere end dem man køber færdige, du bestemmer også selv hvad din Kryddersmør skal indeholde, krydderurter eller bare krydderier, det eneste du bare skal sørge for er at smørret er blødt inden du starter, så går det hele så meget nemmere. Jeg bruger altid Lurpak da den ikke bliver så hurtig blød, og den kan godt tåle at stå på bordet uden at den smelter helt væk og bliver kedelig at se på. Kalorieindholdet i 100 g Kryddersmør er 605 Kcal. fordelt på 1 g protein, 1,6 g kulhydrat og 67 g fedt. Velbekomme…..
Ingredienser
- 1 pakke Lurpak smør
- 1 håndfuld persille
- 1 bundt purløg
- 2 fed hvidløg
- lidt salt
Fremgangsmåde
- kom det lidt bløde smør i en skål
- skyl persillen og dup den tør med køkkenrulle
- hak den fint og kom den ved smørret
- snit purløget fint og kom det ved
- tilsæt lidt salt og brug din håndmixer til at piske det godt sammen
- kom smørret på noget bagepapir og form det som en rulle, stil det i køleskabet til du skal bruge det
Nyeste kommentarer