Taco aften

Taco aften

Åh det er altså skønt når man bare sidder der og råhygger med familien, og selv komponerer sin mad. Elsker altså den der byg selv metode. Taco aften er et fint eksempel på sådan en råhygge med familien. Så slipper man også for det bøvl med hvem der ikke kan li det ene og det andet. De kan selv få lov til at kombinerer deres egen mad. Der er nu lidt tapas over denne måde at spise på. Love it….

Jeg har to slags kød på bordet, nemlig kylling og hakket oksekød. Begge har dog fået det samme tacos krydderi, men valget er frit. Masser af forskellige grønsager, skåret, snittet og revet. Find familiens foretrukne og server det på et fad, så kan de selv plukke ud fra det. Dressinger i forskellige afskygninger og selvfølgelig revet ost som prikken over i’et.

Min erfaring siger mig at det er noget de fleste kan forholde sig til, man kombinerer selv sin mad, samtidig med at den står på kvalitetstid med familien. Børnene kan sagtens være med til at snitte, skære og rive det tilbehør der skal bruges til sådan en aften.

Taco skaller er svære at spise, men gud hvor er det hyggeligt…..

Det er svært at sætte kalorie indhold på sådan en aften, derfor har jeg undladt dette i denne opskrift. Den er faktisk mere ment som inspiration til en hyggelig Taco aften sammen med familien. Velbekomme….

Find mere inspiration på https://sunderekost.dk

Ingredienser

  • hakket oksekød
  • kylling i strimler
  • taco krydderi
  • forskelligt slags grønt, f.eks. peberfrugt, iceberg, tomater, majs, agurk
  • dressing,
  • revet ost
  • tacoskaller

Directions

  1. tilbered kødet efter anvisning på taco krydderiposen
  2. snit, skær og riv diverse grønsager
  3. varm taco skallerne i ovnen efter anvisning på pakken og server hele herligheden i godt selskab

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*

 
 
 
 
>