
Ramsløgspesto
Findes der noget bedre end at lave sin egen pesto, nope det mener jeg nu ikke og pesto er meget nem at lave. Jeg har lige lavet Ramsløgspesto, da jeg havde en masse i min have og da sæsonen er forholdsvis kort, så er det bare med at komme i gang med den. Ramsløg kan kendes på den milde duft af hvidløg, så tag en tur i skoven og gå på jagt efter ramsløg i skovbunden, tjek evt. på internettet inden jagten sættes ind, så du har styr på hvordan ramsløg ser ud. Ramsløgspesto kan bruges til det samme som du bruger alle de andre pesto til, det smager skønt og holder længe. Jeg er bare vild med denne Ramsløgspesto, den er smager stærkt af hvidløg, men ikke så den brænder og er ikke besk. Jeg havde ikke pinjekerner i huset, så derfor er min pesto lavet på peanuts og det fungerer fantastisk. Kom det på nogle små glas og giv det som en venindegave, det er billigt og hjemmelavet og hvem kan stå for det. Opskriften er lidt på slumb, smag dig frem og find din egen smag, nogle vil ha mere salt eller parmesan end andre. Da hovedingrediensen består af olie ligge Kalorieindholdet højt. Jeg brugte næsten en hel flaske olie da jeg godt kan li den er lidt flydende. God fornøjelse….
ingredienser
- 1 stort bundt ramsløg, skylles godt og duppes tør med noget køkkenrulle
- 1 fed hvidløg
- 1 håndfuld peanuts eller pinjekerner
- 1 håndfuld revet parmesan
- salt
- 1 flaske økologisk rapsolie
Fremgangsmåde
- Kom alle ingredienserne i en blender og kør det til massen er ensartet og lind
- smag til med salt og evt mere parmesan
- hældes på rene glas og opbevar det i køleskabet
Nyeste kommentarer