Grønne deller

Grønne deller

Skønne Grønne deller med ekstra fyld af grønsager. Hvis du ikke har lavet juice og dermed fået nogle rester af grønsager, kan du bare rive 200 g. Jeg har brugt Pulpen fra min juicer hvor jeg lavede en juice af bl.a gulerod, rødbede og broccoli i mine Grønne deller og de smager fantastisk. Man kan på denne måde strække kødet længere uden at det går ud over kvaliteten, og så er der ikke noget madspild fra din juicer. De ligner helt almindelige deller, der er ikke noget hokus pokus ved dem, de smager bare bedre og er mere saftige. Jeg har valgt at serverer bagte rodfrugter til med en hjemmelavet dilddressing. Grønne deller er også gode i madpakken eller bare som en hapser. Velbekomme…..

Kalorieindholdet i en af de Grønne deller er 84 Kcal. fordelt på 7,4 g protein, 4,8 g kulhydrat og 3,9 g fedt

Ingredienser

  • 400 g hakket kylling
  • 4 små fint hakket forårsløg eller 1 løg
  • salt og peber
  • 1 spsk. tørret ramsløg
  • 2 æg
  • 4 – 6 spsk. kikærtemel
  • 200 g pulp fra grønsager eller blandede revet grønsager
  • 2 spsk. kokosolie til at stege i

Fremgangsmåde

  1. bland alle ingredienserne sammen og lad farsen hvile lidt
  2. form farsen til 16 frikadeller og steg dem som du plejer

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>