Danske
Bornholmersalat
Man kan næsten ikke være på Bornholm uden at have smagt deres Bornholmersalat, smager skønt til trods for at jeg ikke spiser sild, og denne Bornholmersalat smager fantastisk, dejlig cremet og tilpas røget i smagen […]
Omelet med skinke
Omelet med skinke må vist være det nemmeste at lave, og den kan fyldes med de rester man skulle ligge inde med i køleskabet. Selv den mindste smule kan bruges, og det elsker vi frem […]
Tomater
Tomater er små skønheder der dufter af sol og sommer, og smagen er himmelsk. Vidste du at Tomater rent faktisk er en frugt, men anvendes som grønsag, ligesom chili, peberfrugt, agurk og aubergine, der også […]
Jordbær
Jordbær, er der noget bedre en sommermodne danske Jordbær. De er sprængfulde af det immuneforstærkende C-vitamin. Blot en enkelt portion indeholder det dobbelte indhold af den daglige anbefalede mængde. De røde bær har også et […]
Marcipanhorn med fyld
Marcipanhorn med fyld er en god måde at få brugt resten af marcipanen fra julen. De er lækre sprøde udenpå og bløde og cremede indeni. Det kræver lidt øvelse at lave disse lækre marcipanhorn, men […]
Blomkålssuppe med bacon og chili
Blomkålssuppe med bacon smager overraskende godt og slet ikke af kål, vi ved det jo godt, at blomkål godt kan være lidt fesen i lugten, suppe er jo fantastisk i denne kolde tid, og så […]
Savoykål med okse
Savoykål med okse, er faktisk en ret lavet af rester, men derfor kan den jo godt være fantastisk. Havde en rest culotte i køleskabet, ikke så meget men alligevel rigeligt. Blandede det med noget ingefær, […]
Krydrede kyllinge deller
Krydrede kyllinge deller er nemme at lave, jeg synes der skal krydderier i hakket kyllingekød, det giver altså lige noget mere smag til den lidt tamme kylling. Server dellerne sammen med masser af grønsager. Bemærk […]
Nyeste kommentarer