Sunderekost.dk
Rabarber
Dato on april 28, 2015 by Lone Kragh Johansen in Danske, Desserter, Hovedretter, Kød retter, Sæson, Vidste du
Så er de første Rabarber høstet i haven og de smager fantastisk. Sprøde og saftige. Findes der noget bedre end bare at gå ud i haven og trække de Rabarber man skal bruge og så sidde i solen og nyde denne skønne lange røde stængel i alverdens fantastiske desserter. Når Rabarberne er fremme er det bare med at trække, så der kommer flere, og så evt. lave en skøn dessert som Rabarber trifli med sommermodne jordbær, eller hvad med en Rabarber tærte med hakkede mandler og vaniljecreme som du finder opskrifterne på under fanen “deserter” eller hvad med at prøve Kylling med et twist af rabarber. Det kan til tider være svært at nå at få brugt sine Rabarber, men så er det bare med at fylde fryseren til vinterens lange måneder. Skønt at kunne bruge de saftige røde stængler på en kold vinterdag. Rabarber er indbegrebet af dansk sommer og de smager af sol og sommer, så nu kan begge bare komme an.
Kalorieindholdet i 100g Rabarber er 26 Kcal. fordelt på 0,9 g protein, 6,8 g kulhydrat og 0,3 g fedt
Nyeste kommentarer