Omelet med skinke
Omelet med skinke må vist være det nemmeste at lave, og den kan fyldes med de rester man skulle ligge inde med i køleskabet. Selv den mindste smule kan bruges, og det elsker vi frem for at skulle smide mad ud. En rigtig god måde at få brugt dem på. Kalorieindholdet i denne portion Omelet med skinke er 277 Kcal. fordelt på 33 g protein, 14 g kulhydrat og 10 g fedt. men husk at det skal være fedtfattigt kød. Du kan også bruge revet gulerødder, eller server bagte rodfrugter til. Du skal bare være opmærksom på at kalorieindholdet bliver højere. Prøv dig frem og find din favorit. Velbekomme…..
Ingredienser
- 100 g kogt skinke, eller kylling uden skind
- 2 forårsløg, eller ½ porre, fintsnittet
- 1 helt æg
- 1 æggehvide
- 1/4 tsk. karry eller din egen favorit krydderi
- salt og peber
- ½ tks. olivenolie
Fremgangsmåde
- Skær skinken eller kylling i strimler
- rens forårsløg og snit dem fint
- pisk æg, hvide og karry sammen med salt og peber
- varm panden op og fordel olien
- hæld æggemassen på og steg omeletten til den er næsten stivnet
- læg halvdelen af kød og forårsløg på den ene halvdel og fold omeletten over så det danner en halvmåne
- server den og drys resten af kødet og forårsløgene over.
Nyeste kommentarer