glutenfri

Bønnesalat med syltede rødløg

Bønnesalat med syltede rødløg

Portioner: 6 portioner

Tid: ca. 30 minutter

Sværhedsgrad: Let

Her kommer lige opskriften på en skøn salat, nemlig Bønnesalat med syltede rødløg. Den passer perfekt til f.eks. tærte med laks og spinat http://Laksetærte med spinat  eller stegt og grillet kød. Den er anderledes end så […]

Se opskrift

 
Laksetærte med spinat

Laksetærte med spinat

Portioner: 6 portioner

Tid: ca. 1 time

Sværhedsgrad: Let

Laksetærte med spinat er en lækker og fyldig tærte. Den er et hit her i huset, for vi elsker laks i alle afskygninger. Tærten er nem at lave og den smage også godt dagen efter […]

Se opskrift

 
Squashdelle

Squashdelle

Portioner: 13 stk.

Tid: Arbejdstid ca 15 minutter, hviletid 30 minutter, bagetid ca. 25 minutter

Sværhedsgrad: Let

Squashdelle eller grøntsagsdeller er virkelig lækkert, og de vitaminspækkede grøntsager giver en rigtig god smag samtidig med at de mætter. Det skønne ved disse Vegetardeller er, at du faktisk selv bestemmer hvad der skal i […]

Se opskrift

 
Mandelmarengs med rabarberskum

Mandelmarengs med rabarberskum

Portioner: 10 stykker

Tid: ca. 1 time uden nedkøling

Sværhedsgrad: Let

Mandelmarengs med rabarberskum er en skøn dessert, som er perfekt til den søde tand. De skønne sommerbær på toppen opvejer den søde bund, med knas af mandler. Den er virkelig nem og hurtig at lave […]

Se opskrift

 
Vegetar Enchilada

Vegetar Enchilada

Portioner: 8 stk.

Tid: 1 time

Sværhedsgrad: Let

Vegetar Enchilada, den skal du prøve, jeg er sikker på at den bliver et hit. Enchilada er betegnelsen for en Mexicansk pandekage, som er lavet på majsmel, en tortilla, der er rullet om et krydret […]

Se opskrift

 
Shakshuka

Shakshuka

Portioner: 4 portioner

Tid: 30 minutter i stegepande

Sværhedsgrad: Let

Shakshuka er en skøn og varmende ret, der stammer fra Tunesien, og den spises i flere nordafrikanske lande. I Israel spises den ofte som morgenmad. Retten er krydret og lidt stærk, dog uden at være […]

Se opskrift

 
Gulerodsdelle med chili

Gulerodsdelle med chili

Portioner: 19 stykker

Tid: arbejdstid 15 minutter, bagetid 25 minutter, hviletid 30 minutter

Sværhedsgrad: Let

Gulerodsdelle med chili er en skøn vegetar delle med smæk på smagen. Grøntsagsdeller er en fantastisk spise, bløde, sødlig, stærk og saftige, og så lige et plus mere, de supernemme at lave. Gulerod, den skønne […]

Se opskrift

 
Snebolde

Snebolde

Portioner: 20 stykker

Tid: ca. 30 minutter arbejdstid, ca. 1 times nedkøling

Sværhedsgrad: Let

Snebolde. Vi kender dem alle sammen godt, de skønne runde kugler med marcipan overtrukket med mørk chokolade og hvid sukkerskal yderst, mums de er altså bare for lækre. Har du prøvet at lave dem selv? […]

Se opskrift

 
Rabarber sirup

Rabarber sirup

Portioner: 1 portion

Tid: 45 minutter

Sværhedsgrad: Let

Rabarber sirup, der er bare så mange muligheder med den skønne sprøde stængler, når sæsonen er skudt i gang. Rabarber er i min verden indbegrebet af dansk sommer. Som jeg tidligere har nævnt, er der […]

Se opskrift

 
Ris bombe

Ris bombe

Portioner: 10 stk.

Tid: arbejdstid ca. 1 time sammenlagt

Sværhedsgrad: Lidt svær

Ris bombe er en Ris Ala mande på en anderledes og festligere måde. Jeg elsker julen og alt det der følger med, julebagning, gløgg, julehygge med familien osv. I år har jeg bestemt mig for […]

Se opskrift