Kylling i wok

Kylling i wok

Kylling i wok er en skøn kaloriefattig ret der ligger godt i maven uden at man føler sig oppustet. Den har virkelig nogle skønne farver og sætter maven i gang med at glæde sig til at skulle fortære denne vidunderlige spise. Kylling i wok giver dig hurtigt de anbefalede grøntsager, retten indeholder nemlig 300 g pr. portion. Jeg elsker grøntsager i mine retter, mest fordi at grøntsager ikke ligger for tungt i maven som kød har en tendens til, i hvert fald hos mig, og så mætter de samtidig godt. Skønt med grøntsager i alle former. Retten er jævnet med Philadelphia hvilket giver en cremet smag, super skønt. Prøv den en dag, tror ikke du vil fortryde det.

Kalorieindholdet i en portion Kylling i wok er 313 Kcal. fordelt på 35 g protein, 29 g kulhydrat og 9 g fedt Velbekomme…..

Ingredienser

  • 250 g kyllingebryst i strimler
  • 1 spsk. jomfruolivenolie
  • 1 bk champignon
  • 1 rød chili i skiver uden kerner
  • 1 broccoli
  • 2 store løg i skiver
  • ½ spidskål i strimler
  • 3 cm frisk ingefær revet
  • 2 cm frisk gurkemeje fint revet eller 3 tsk. tørret
  • 2 dl vand
  • salt og peber
  • ½ bæger Philadelphia naturel
  • frisk fint hakket persille

Fremgangsmåde

  1. kom olien i en stor gryde eller wok og svits champignongerne heri
  2. tilsæt kylling og lad det tage lidt farve
  3. tilsæt gurkemeje, ingefær, hvidløg, chili og grøntsagerne og svits det under jævnlig omrøring
  4. tilsæt vand og lad retten småsimre
  5. når broccolien er mør tilsættes philidelphia og retten jævnes derved
  6. smag til med salt og peber
  7. server retten mens den er varm

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>