Kylling i wok
Kylling i wok er en skøn kaloriefattig ret der ligger godt i maven uden at man føler sig oppustet. Den har virkelig nogle skønne farver og sætter maven i gang med at glæde sig til at skulle fortære denne vidunderlige spise. Kylling i wok giver dig hurtigt de anbefalede grøntsager, retten indeholder nemlig 300 g pr. portion. Jeg elsker grøntsager i mine retter, mest fordi at grøntsager ikke ligger for tungt i maven som kød har en tendens til, i hvert fald hos mig, og så mætter de samtidig godt. Skønt med grøntsager i alle former. Retten er jævnet med Philadelphia hvilket giver en cremet smag, super skønt. Prøv den en dag, tror ikke du vil fortryde det.
Kalorieindholdet i en portion Kylling i wok er 313 Kcal. fordelt på 35 g protein, 29 g kulhydrat og 9 g fedt Velbekomme…..
Ingredienser
- 250 g kyllingebryst i strimler
- 1 spsk. jomfruolivenolie
- 1 bk champignon
- 1 rød chili i skiver uden kerner
- 1 broccoli
- 2 store løg i skiver
- ½ spidskål i strimler
- 3 cm frisk ingefær revet
- 2 cm frisk gurkemeje fint revet eller 3 tsk. tørret
- 2 dl vand
- salt og peber
- ½ bæger Philadelphia naturel
- frisk fint hakket persille
Fremgangsmåde
- kom olien i en stor gryde eller wok og svits champignongerne heri
- tilsæt kylling og lad det tage lidt farve
- tilsæt gurkemeje, ingefær, hvidløg, chili og grøntsagerne og svits det under jævnlig omrøring
- tilsæt vand og lad retten småsimre
- når broccolien er mør tilsættes philidelphia og retten jævnes derved
- smag til med salt og peber
- server retten mens den er varm
Nyeste kommentarer