Sunderekost.dk

Sunderekost.dk

Rigtig udstyr til fremstilling af juicer og smoothies

Inden du begynder på at lave dine egne juicer og smoothies, er det vigtigt at du har det rigtige udstyr til fremstilling af dine juicer og smoothies.

Du behøver ikke købe det dyreste udstyr der er på markedet, men et godt råd er dog, at du vælger en juicer der er stor i omkreds, hvor du putter frugten ned, da det vil spare dig for en masse ekstra arbejde ved fremstillingen af dine juicer. Den jeg har kan f.eks. tage hele æbler, så jeg slipper for at fjerne kernehus osv. Beholderen til pulpen er stor, og jeg trækker gerne en plastikpose over den, så slipper jeg for at gøre den ren og posen er så lige til at tage op, binde knude på, og smide ud efter brug med alle resterne. Vidste du forøvrigt at de rester der er tilbage fra frugt og grønt, kan du bruge i f.eks. boller eller kage, det giver jo så lidt ekstra fibre til dit brød.

Der er næsten ingen grænser for hvad du kan drøne igennem din juicer, det er kun din fantasi der sætter grænsen.

Min presser er elektrisk, men mindre kan jo også gøre det, bare sørg for at beholderen er stor nok til at kunne klare safte fra et par store appelsiner, så er du fri for at tømme den hele tiden.

Min blender er vist som de fleste, ganske almindelig glaskande og med flere hastigheder.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>