Æblemojito

Æblemojito

Mangler du lige en ide til en super skøn drik, her i sommer varmen, kan jeg varmt anbefale denne skønne Æblemojito. Det er en skøn og forfriskende sommer-mocktail, som kan serveres som velkomstdrik, eller nyd den under parasollen på en varm sommerdag. Jeg garanterer for at du ikke vågner med tømmermænd dagen efter. Den kan nydes af både børn og voksne i denne alkoholfrie udgave. Men hvis det skal være lidt sjovere, og kun for voksne,  kan der altid tilsættes alkohol, og det bliver den nu ikke ringere af, garantien for minus tømmermænd bortfalder dog.

Opskriften er til 1 person, men er nem at gange op til flere. Smag dig frem til hvor meget limesaft der skal i din Æblemojito, smag og behag er forskellig. Som du kan se på billedet har jeg lavet en kande. Vi var mange der var tørstige og så var det bare nemmere for mig. Måske skal du kun lave til dig selv, og skal du lave til flere er det bare nemmere at lave en kande med det samme.

Kalorieindholdet i et glas Æblemojito ligger på 150 Kcal. fordelt på 0,4 g protein, 39 g kulhydrat, 0 g fedt og 0,2 g kostfibre. God fornøjelse….

Prøv også denne skønne drik med rabarber Rabarber drik

 

Ingredienser

  • 2 dl. æblejuice
  • 3 spsk. frisk presset limesaft
  • 15 g rørsukker
  • 2 stilke knust mynte

[/ingredienser]

Fremgangsmåde

  1. kom alle ingredienserne i en blender, undtagen mynten, og blend til sukkeret er opløst
  2. smag den til inden den serveres, måske skal den have lidt mere lime eller sukker. Smag og behag er forskellig
  3. server den i høje glas med knust mynte, isterninger og evt. en limebåd eller skiver af lime

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>