Danske

Bornholmersalat

Bornholmersalat

Portioner: 2 portioner

Tid: ca. ½ time

Sværhedsgrad: Let

Man kan næsten ikke være på Bornholm uden at have smagt deres Bornholmersalat, smager skønt til trods for at jeg ikke spiser sild, og denne Bornholmersalat smager fantastisk, dejlig cremet og tilpas røget i smagen […]

Se opskrift

 
Omelet med skinke

Omelet med skinke

Portioner: 1

Tid: ½ time ca.

Sværhedsgrad: Nem

Omelet med skinke må vist være det nemmeste at lave, og den kan fyldes med de rester man skulle ligge inde med i køleskabet. Selv den mindste smule kan bruges, og det elsker vi frem […]

Se opskrift

 
Sunderekost.dk

Tomater

Tomater er små skønheder der dufter af sol og sommer, og smagen er himmelsk. Vidste du at Tomater rent faktisk er en frugt, men anvendes som grønsag, ligesom chili, peberfrugt, agurk og aubergine, der også […]

Se opskrift

 
Sunderekost.dk

Jordbær

Jordbær, er der noget bedre en sommermodne danske Jordbær. De er sprængfulde af det immuneforstærkende C-vitamin. Blot en enkelt portion indeholder det dobbelte indhold af den daglige anbefalede mængde. De røde bær har også et […]

Se opskrift

 
Sunderekost.dk

Rabarber trifli med sommermodne jordbær

Portioner: 4

Tid: 1 time ca

Sværhedsgrad: Let

Rabarber trifli med sommermodne jordbær er en fantastisk dessert, balancen mellem det søde  og syrlige er en dejlig kombination. Den er nem at lave og du kan forberede det hele, så du bare skal arrangerer […]

Se opskrift

 
Sunderekost.dk

Rabarber

Så er de første Rabarber høstet i haven og de smager fantastisk. Sprøde og saftige. Findes der noget bedre end bare at gå ud i haven og trække de Rabarber man skal bruge og så […]

Se opskrift

 
Sunderekost.dk

Marcipanhorn med fyld

Portioner: 16 stk.

Tid: 1 time og 45 min

Sværhedsgrad: lidt svær

Marcipanhorn med fyld er en god måde at få brugt resten af marcipanen fra julen. De er lækre sprøde udenpå og bløde og cremede indeni. Det kræver lidt øvelse at lave disse lækre marcipanhorn, men […]

Se opskrift

 
Sunderekost.dk

Blomkålssuppe med bacon og chili

Portioner: 2

Tid: ½ time

Sværhedsgrad: Let

Blomkålssuppe med bacon smager overraskende godt og slet ikke af kål, vi ved det jo godt, at blomkål godt kan være lidt fesen i lugten, suppe er jo fantastisk i denne kolde tid,  og så […]

Se opskrift

 
Sunderekost.dk

Savoykål med okse

Portioner: 2 - 3

Tid: 1 time ca.

Sværhedsgrad: Nem

Savoykål med okse, er faktisk en ret lavet af rester, men derfor kan den jo godt være fantastisk. Havde en rest culotte i køleskabet, ikke så meget men alligevel rigeligt. Blandede det med noget ingefær, […]

Se opskrift

 
Sunderekost.dk

Krydrede kyllinge deller

Portioner: 15 stk

Tid: 1½ time ca.

Sværhedsgrad: Nem

Krydrede kyllinge deller er nemme at lave, jeg synes der skal krydderier i hakket kyllingekød, det giver altså lige noget mere smag til den lidt tamme kylling. Server dellerne sammen med masser af grønsager. Bemærk […]

Se opskrift