Sunderekost.dk
Sommersalat
Denne Sommersalat er sprød, blød og smagfuld. Salat og parmesan sammen med de kogte kartofler er fantastisk. Den passer fantastisk godt sammen med fisk, bl.a. Fiskekrebinet som du også finder på hjemmesiden under fanen “kødretter” Den er hurtig at lave, især hvis du har kartofler til overs fra dagen i forvejen. Du kan lave den i forvejen og stille den koldt til den skal bruges, og så lige toppe den med høvlet parmesan. Sommersalat passer perfekt til et måltid i haven under solens varme stråler, eller med på skovturen, sammen med noget stegt kød eller fisk. Prøv denne Sommersalat en dag ved lejlighed, den smager fantastisk.
Kalorieindholdet i denne skønne sommersalat er 365 Kcal. fordelt på 12 g protein, 55 g kulhydrat og 10 g fedt
Ingredienser
- 500 g kogte kartofler
- 200 g blandet grøn salat
- 150 g radiser
- ½ rød peber i tern
- 20 g parmesan
- DRESSING
- 1½ dl. syrnet fløde 9%
- purløg, fint klippet ca. 1 spsk. med top
- salt og peber
Fremgangsmåde
- bland ingredienserne sammen til dressingen og stil det koldt
- skyl salaten og skær kartoflerne i skiver
- rens radiserne og skær dem i skiver
- bland de kogte kartofler, peberfrugt, radiser og salaten sammen og hæld dressingen over
- top med høvlet parmesan inden servering
Nyeste kommentarer