Laktosefri

Rugbrød

Rugbrød

Portioner: 1 brød

Tid: forberedelse 15 min. hævetid 1 time, bagetid 60 - 70 minutter

Sværhedsgrad: Let

Her får du lige en skøn opskrift på glutenfri Rugbrød med hørfrø og chiafrø. Jeg er sikker på at hvis du ikke kan tåle gluten, så ligger du inde med flere forskellige frø og meltyper […]

Se opskrift

 
Glutenfri knækbrød

Glutenfri knækbrød

Portioner: 1 portion

Tid: 30 minutter

Sværhedsgrad: Let

Her får du lige opskriften på de skønneste Glutenfri knækbrød, fyldt med masser af kerner. De er simple at lave og smager fantastisk. Spis knækbrød til morgenmad med en god ost og marmelade, tag dem […]

Se opskrift

 
Brændte mandler

Brændte mandler

Portioner: 1 stor portion

Tid: ½ time

Sværhedsgrad: Let

Brændte mandler er bare den ultimative juleknas af den sprøde slags. Hjemmelavet Brændte mandler smager bare lidt bedre og hvem siger at man ikke kan spise dem året rundt… Du kan bruge dem som knas […]

Se opskrift

 
Rundstykke med chiafrø

Rundstykke med chiafrø

Portioner: 12 stykker

Tid: 2 timer inklusiv hævning

Sværhedsgrad: Let

Rundstykke med chiafrø er de bedste runstykker jeg har smagt og så er de glutenfrie. De er fyldige og holder formen i forhold til andre glutenfrie deje jeg har prøvet. Strukturen i dejen er også […]

Se opskrift

 
Røget laks

Røget laks

Portioner: 1 portion

Tid: 1 døgn til saltning, røgning ca. 30 minutter

Sværhedsgrad: Let

Så er der lavet Røget laks på grillen og jeg må sige at den blev overraskende god. Det tager selvfølgelig lidt tid at lave en Røget laks, men den er ventetiden værd. Har du mod […]

Se opskrift

 
Italienske boller

Italienske boller

Portioner: 12 stk

Tid: arbejdstid 20 minutter, hævetid 2 timer, bagetid ca. 38 minutter

Sværhedsgrad: Let

Italienske boller der er glutenfri, endelig en opskrift der ikke giver tunge boller, men som er let og luftig. De smager fantastisk og som alt andet glutenfrit brød tager det altså lidt længere tid, men […]

Se opskrift

 
Glutenfri Grovboller

Glutenfri Grovboller

Portioner: 12 stk

Tid: arbejdstid 20 minutter, hævetid 1½ - 2 timer, bagetid ca. 40 minutter

Sværhedsgrad: Let

Her får du opskriften på den skønneste Glutenfri Grovboller. Disse Grovboller passer perfekt til en brunch, tilbehør til en skøn blandet salat eller bare en frokost bolle med pålæg. De er super skønne og har […]

Se opskrift

 
Fisk i kokossauce

Fisk i kokossauce

Portioner: 4 portioner

Tid: 40 minutter

Sværhedsgrad: Let

Fisk i kokossauce er en lækker karrygryde som er smagfuld og cremet. Du kan bruge alle former for fisk f.eks. laks rødspættefilet, havkat eller torsk. De grønne asparges kan erstattes af edamamebønner, slikærter, grønne bønner […]

Se opskrift

 
Rabarber drik

Rabarber drik

Portioner: 2 L

Tid: 15 minutter uden trækketid

Sværhedsgrad: Let

Rabarber drik, findes der noget skønnere end den danske forår/sommer der byder på sprøde, røde rabarber. Rabarber drik smage dejlig frisk på en varm dag hvor solen skinner på en blå himmel, det er da […]

Se opskrift

 
Farseret peberfrugt

Farseret peberfrugt

Portioner: 4 - 5 portioner

Tid: ca. 1 time

Sværhedsgrad: Let

Farseret peberfrugt er en anden måde at servere kødet på. Den er nem at gå til og kan varieres i utallige udgaver, og så bliver kødet altså bar så saftigt på denne måde. Det er […]

Se opskrift