glutenfri

Flødebolle dessert

Flødebolle dessert

Portioner: 12 portioner

Tid: 15 minutter

Sværhedsgrad: Let

Flødebolle dessert er en fantastisk dejlig nem dessert, ligner en million og smager fantastisk. Den er så nem at selv børnene kan lave den. Et skønt projekt at være sammen om op til weekenden, hvor […]

Se opskrift

 
Chokolade cookie

Chokolade cookie

Portioner: 26 styks

Tid: 1 time ca. uden nedkøling

Sværhedsgrad: Let

Skønne glutenfrie Chokolade cookie til den søde tand. Jeg synes virkelig at jeg har været aktiv i min ferie, der har nemlig været god tid til at bage og prøvet nogle ting af, og sjovt […]

Se opskrift

 
Sennepskylling

Sennepskylling

Portioner: 2

Tid: 30 minutter

Sværhedsgrad: Let

Sennepskylling med stuvet spinat er simpelthen en skøn ret. Der er lidt bid i kyllingen på grund af Dijon sennep, men det passer perfekt. Vi kan jo godt blive enige om at der ikke er […]

Se opskrift

 
Rundstykke med chiafrø

Rundstykke med chiafrø

Portioner: 12 stykker

Tid: 2 timer inklusiv hævning

Sværhedsgrad: Let

Rundstykke med chiafrø er de bedste runstykker jeg har smagt og så er de glutenfrie. De er fyldige og holder formen i forhold til andre glutenfrie deje jeg har prøvet. Strukturen i dejen er også […]

Se opskrift

 
Røget laks

Røget laks

Portioner: 1 portion

Tid: 1 døgn til saltning, røgning ca. 30 minutter

Sværhedsgrad: Let

Så er der lavet Røget laks på grillen og jeg må sige at den blev overraskende god. Det tager selvfølgelig lidt tid at lave en Røget laks, men den er ventetiden værd. Har du mod […]

Se opskrift

 
Italienske boller

Italienske boller

Portioner: 12 stk

Tid: arbejdstid 20 minutter, hævetid 2 timer, bagetid ca. 38 minutter

Sværhedsgrad: Let

Italienske boller der er glutenfri, endelig en opskrift der ikke giver tunge boller, men som er let og luftig. De smager fantastisk og som alt andet glutenfrit brød tager det altså lidt længere tid, men […]

Se opskrift

 
Glutenfri Grovboller

Glutenfri Grovboller

Portioner: 12 stk

Tid: arbejdstid 20 minutter, hævetid 1½ - 2 timer, bagetid ca. 40 minutter

Sværhedsgrad: Let

Her får du opskriften på den skønneste Glutenfri Grovboller. Disse Grovboller passer perfekt til en brunch, tilbehør til en skøn blandet salat eller bare en frokost bolle med pålæg. De er super skønne og har […]

Se opskrift

 
Fisk i kokossauce

Fisk i kokossauce

Portioner: 4 portioner

Tid: 40 minutter

Sværhedsgrad: Let

Fisk i kokossauce er en lækker karrygryde som er smagfuld og cremet. Du kan bruge alle former for fisk f.eks. laks rødspættefilet, havkat eller torsk. De grønne asparges kan erstattes af edamamebønner, slikærter, grønne bønner […]

Se opskrift

 
Jægergryde

Jægergryde

Portioner: 6 portioner

Tid: 1 ½ time i alt

Sværhedsgrad: Let

Jægergryde er en fantastisk dejlig ret, den blev til på en shelter tur, hvor det skulle være nemt, du ved kun en gryde, der kan tåle at stå i et bål, med i cyklen, sammen […]

Se opskrift

 
Mørbrad i paprika sauce

Mørbrad i paprika sauce

Portioner: 4 portioner

Tid: 30 minutter

Sværhedsgrad: Let

Mørbrad i paprika sauce, mums dette er nok den bedste udgave jeg længe har smagt, selv børnebørnene var svære at styre. Den er fantastisk nem, hurtig og simpel at lave. Med de få ingredienser er […]

Se opskrift