Sunderekost.dk
Zucchini Balls Kreta style
Zucchini Balls Kreta style, er et hit i min verden, jeg elsker dem. Spiser dem altid når jeg er på Kreta, da man ikke får mange grønsager til maden når man går ud og spiser, så de hitter som en let frokostret sammen med en gang Tzatziki. Zucchini balls eller squash deller, findes på alle restauranter på Kreta og serveres som forret. Jeg tager til Kreta to gange årligt og spiser gerne forskellige forretter til aften, dette giver en mulighed for at smage flere retter uden at man bliver overfyldt. Prøv dem og lad dig forfører af de lækre sprøde “deller”
Hele portionen indeholder 1900 kcal. fordelt på 49 g protein, 128 g kulhydrat og 138 g fedt.
Ingredienser
- 1 kg squash
- 1 kop mel
- 1 kop daggammelt brød, revet, rasp kan også bruges
- 125 g feta
- 1 æg
- 3 spsk. hakket persille
- salt og peber
- oliven olie til stegning
Fremgangsmåde
- skyl squashene og riv dem
- drys med salt, og lad dem stå i ½ time, for at dræne vandet ud af dem
- pres vandet ud af dem og læg dem i en skål
- kom smuldret feta, brødkrummer og sammenpisket æg ved og bland det sammen
- tilsæt finthakket persille og peber
- massen skal være fast i det, tilsæt evt. mere mel
- form dem til små frikadeller og steg dem på panden, til der er gyldne og sprøde
Nyeste kommentarer