Sunderekost.dk
Rejecocktail med dilddressing
Rejecocktail med dilddressing, findes den stadig eller er den passé. Jeg synes nu det er ren nostalgi, når man en sjældent gang får den serveret. Min udgave af rejecocktail med dilddressing, synes jeg er let, sprød og lækker, uden for mange dikkedarer, jeg bryder mig ikke om at der er for mange ingredienser, der kæmper for at overdøve smagen fra de andre, jeg vil gerne smage de råvare der er i. Den kan laves i forvejen, men vent med at hælde dressingen over, til den skal serveres. Prøv den…..
Kalorieindholdet i en portion er 210 kcal fordelt på 21 g protein, 12 g kulhydrat og 9 g fedt
Ingredienser
- 200 g rejer, gerne frosne store grønlandske rejer
- ½ agurk, skrællet
- 2 blommetomater, eller en anden favorit
- 1/4 iceberg salat
- 1 lille stk. spidskål
- 2 spsk. mayonnaise
- 2 spsk. fint hakket dild
- 6 stk. sukker ærter
- salt og peber
- lidt citronsaft
- 1 tsk olivenolie
- 4 skiver ciabatta brød i tynde skiver, 3 mm
Fremgangsmåde
- tø rejerne op og tryk væden ud af dem, uden at de går i stykker
- riv agurken og bland den med mayonnaise og dild til en dressing, smag til med salt, peber og lidt citronsaft og stil den i køleskabet, til du skal bruge den
- skær iceberg og spidskål i tynde strimler
- skær tomaterne og sukkerærter i tynde skiver
- pensl de tynde skiver brød med olie og kom lidt flagesalt på
- bag dem i ovnen ved 175′ til de er sprøde
- arranger det hele på tallerken, eller i glas, det du nu foretrækker
- hæld dressingen over inden serveringen
Nyeste kommentarer