Sunderekost.dk
Rabarbermuffins
Dato on maj 3, 2014 by Lone Kragh Johansen in Desserter
Jeg har lige været en tur i haven og trække nogle rabarber, der er rigtig mange, så der skal bages nogle muffins. Der breder sig en skøn duft i hele huset, af smør og vanilje, mens jeg bager disse rabarbermuffins. De er meget nemme at lave og har man rabarber i sin have, skal man ikke snyde sig selv for disse skønne kager. Jeg har brugt de tynde stilke, da det så er nemmere at skære dem i små tern.
Ingredienser
- 200 g fintsnittet rabarber
- 150 g sukker
- 125 g smør
- 1 spsk. vaniljesukker
- 2 æg
- 2 dl yoghurt, naturel
- 250 g hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
Fremgangsmåde
- Bland de fintsnittet rabarber med 50 g sukker, og lad det trække mens du blander de øvrige ingredienser sammen
- Rør smør, resten af sukkeret og vaniljesukker sammen, og pisk det til en blød masse
- Pisk æggene i, 1 af gangen
- Rør yoghurt, mel og bagepulver i
- Vend til sidst rabarberne i dejen og fyld dejen i muffinsforme
- Bages ved 180 grader i 35 – 40 min.
Nyeste kommentarer