Lakse satey

Lakse satey

Kan du li laks, rejer og kammuslinger, så er denne Lakse satey lige noget for dig. Lakse satey er en lækker lille hapser du kan serverer som forret, jeg er helt sikker på at dine gæster vil elske dig for det. Den er frisk og let, så du behøver ikke være bage for at dine gæster ikke kan spise hovedretten og så er den simpel at lave, kan man ønske sig mere. En lækker kold forret som kan laves et par timer i forvejen så du får det nemmere. Super lækkert og velsmagende. Velbekomme…..

Kalorieindholdet i en Lakse satey er 143 Kcal. fordelt på 13 g protein, 6,5 g kulhydrat og 7,2 g fedt.

Ingredienser

  • 50 g mayonnaise
  • 1 spsk. citronsaft eller limesaft
  • 1 tsk. revet ingefær
  • 75 g philadelphia
  • 2 spsk. fløde 7%
  • 1 spsk hakket dild
  • salt
  • peber
  • 1 tsk. paprika
  • 8 skiver røget laks
  • 8 store eller 16 små kammuslinger
  • 8 store rejer
  • 2 skiver toast
  • 8 små spyd

Fremgangsmåde

  1. rør mayonnaisen sammen med citronsaft, ingefær, flødeost, dild og fløde og smag den til med lidt salt
  2. stil den koldt til du skal bruge den
  3. rist kammuslingerne og rejer i lidt olie på en varm pande 1 min på hver side
  4. lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle
  5. rist toastbrødet let og udstik 4 stk. af hver skive
  6. læg lakseskiverne på et stykke bagepapir og fordel ostecremen på skiverne
  7. rul dem sammen og sæt dem på spyd sammen med kammusling og reje og til sidst brødet

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>