Sunderekost.dk
Snegle med chokolade
Snegle med chokolade, behøver vist ikke meget omtale, de smager fantastisk og er bare så nemme at lave. De er fantastiske til at stille den søde tand, som vi alle har og så er de samtidig anderledes end dem vi “plejer” at lave. Er der noget bedre end hjemmebagte snegle? Prøv dem og bliv overrasket. Smager bedst samme dag.
Ingredienser
- 3 dl. mælk
- 25 g gær
- ½ tsk salt
- 4 spsk. rørsukker
- ½ tsk. kardemomme
- 1 tsk. kanel
- 2 tsk. vaniljesukker
- 6 – 700 g mel
- 1 dl. yoghurt
- 1 æg
- 100 g smør
- 200 g brun farin
- 150 g. hakket chokolade, lys eller mørk
- 1 æg til pensling
Fremgangsmåde
- lun mælken og opløs gæren heri, sammen med sukker, kardemomme, kanel og salt
- tilsæt halvdelen af melet og rør godt sammen, gerne med el pisker
- kom ægget i og pisk det godt sammen
- tilsæt yoghurten og rør godt sammen
- tilsæt resten af melet, må ikke hænge i
- lad dejen hæve 1 times tid under fugtigt klæde
- rul dejen ud til en stor tynd firkant
- fordel smør og farin ud på den udrullet dej
- hak chokoladen og fordel den
- rul dejen stramt sammen og skær den i 16 stykket
- kom hvert stykke i muffinsforme og lad dem efterhæve i 45 min
- pensl med sammenpisket æg og bag sneglene i 15 min ved 180′
Nyeste kommentarer