Wraps med kylling

Wraps med kylling

I Wraps med kylling er der skruet op for smagen, da den indeholder sweet chili. Den er cremet og knasende og smager fantastisk.  Den er perfekt at tage med på skovturen eller bare ud  i det blå. Wraps med kylling er nem at lave og du kan sagtens lave fyldet i forvejen, og så bare fylde dine Wraps når du skal bruge dem. Kylling filet indeholder under 2 g fedt pr. 100 g. hvilket ikke er ret meget. Derfor gør det ikke så meget at man tilfører retten lidt fedt, husk på at kroppen skal bruge fedt til de fedtopløselige vitaminer for at kunne optage dem.

Kalorieindholdet i en Wraps med kylling er 417 Kcal. fordelt på 29 g protein, 50 g kulhydrat og 12 g fedt

Ingredienser

  • 100 g bacon i tern
  • 400 g kylling filet skåret i mundrette stykker
  • 2 løg i strimler
  • 3 spsk. soltørrede tomater i olie
  • 2 spsk. paprika
  • 1 stort iceberg i strimler
  • salt og peber
  • 3 spsk. sweet chilisauce
  • 1 dåse majs
  • 200 g revet cheddar 30%
  • 8 tortilla wrap

Fremgangsmåde

  1. drys paprika, salt og peber over kylling og lad det stå og trække
  2. rist bacon på en varm pande sammen med løgene
  3. tilsæt kyllingen og de soltørrede tomater og lad det stege videre i 5 min under jævnlig omrøring, ved middel varme
  4. tilsæt salaten og varm det hele godt igennem
  5. tilsæt til sidst majs og sweet chilisauce og bland det godt sammen
  6. fordel oste og kylling  i 8 tortilla Wraps, rul dem, læg dem på bagepapir
  7. bages i en forvarmet ovn ved 175′ i 15 min

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>