Muffins med æble og kanel

Muffins med æble og kanel

Muffins med æble og kanel smager super skønt, der er altså lidt kanelsnegl over den, Whats not to like… de er samtidig glutenfri, og så er de super saftige og der er en god krumme i dem. Der breder sig en underskøn og terapeutisk duft i hele hytten når man bage dem, ren terapi at bage disse skønne Muffins med æble og kanel. Der er vist ikke så meget mere at sige om dem, prøv dem og bedøm selv. Kalorieindholdet i en Muffins med æble og kanel ligger på 181,9 Kcal fordelt på 1,6 g protein, 29,7 g kulhydrat, 6 g fedt og 0.83 g kostfibre. Velbekomme…

Ingredienser

  • 75 g smeltet smør
  • 2 æg
  • 2 dl sukker
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk stødt kanel
  • ½ tsk. bagepulver
  • ca 180 g lagprotein mjølmix, den blå fra Finax ( gluten og laktosefri )
  • 1 stort revet syrligt æble
  • lidt flormelis til pynt, hvis du synes

Fremgangsmåde

  1. tænd ovnen på 175´
  2. smelt smørret ved svag varme og lad det køle af mens du pisker æg, vaniljesukker og sukker sammen til en tyk og luftig masse
  3. tilsæt det smeltet smør og bland det godt sammen
  4. bland mjølmix, kanel og bagepulver i massen
  5. kom til sidst det groft revet æble i dejen og rør godt sammen
  6. fyldes i 12 muffins forme
  7. bages i ca. 20 minutter
  8. drys flormelis over når de er kølet af

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>