Majspandekager med laks

Majspandekager med laks

Majspandekager med laks kan med fordel bruges på buffet, som en lille forret eller som tilbehør til en blandet salat. Den er sprød og lækker og ligger godt i maven. Den er nem og hurtig at lave, tager mindre end 30 minutter, og den smager fantastisk sammen med laks. Jeg fik den hos min søn og svigerdatter her den anden dag og måtte simpelthen bare dele opskriften med jer. Den er super skøn. Du kan også bruge disse Majspandekager som tilbehør til stegt kød eller fisk, en skøn og anderledes måde at få flere grønsager ind i kosten. Kalorieindholdet i en Majspandekage med laks er 103 Kcal. fordelt på 6,4 g protein, 8,75 g kulhydrat og 4,5 g fedt. Velbekomme…..

HF1(+2): squash

HF3: kikærtemel, æg, laks

HF4: majs

Fedtstof: olivenolie

Smagsgivere: sweet chilisauce, persille, purløg, dild, salt, peber

 

Ingredienser

  • 1 ds. majs
  • 1 revet squash
  • 2 æg
  • 100 g kikærtemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk groft salt
  • lidt peber
  • 2 spsk. olivenolie
  • 240 g røget laks i skiver
  • 3 spsk cremefraiche 5 %
  • 3 spsk. sweet chilisauce
  • 1 spsk. hakket dild
  • 1 spsk. hakket persille
  • 1 spsk. fint klippet purløg

Directions

  1. lad majsene dryppe godt af og kom dem i en skål
  2. riv squashen og pres væden ud af dem
  3. bland majsene sammen med de revet squash og æg
  4. rør kikærtemel, bagepulver, peber og salt i sammen med krydderurterne
  5. lad dejen trække 10 minutter
  6. steges som tykke “pandekager” på en varm pande i olie
  7. serveres med laks, creme fraiche og sweet chilisauce på toppen

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>