Sunderekost.dk

Sunderekost.dk

Gulerodskage

Gulerodskage, findes der noget bedre og så med flødeost glasur, MUMS siger jeg bare. Den er simpel at lave og så smager den bare skønt med en varm kop te i solen på altanen. Hvis du ikke kan lide flødeost glasur, kan du drysse den kolde kage med flormelis, Det har jeg valgt denne gang og det bliver den bestemt ikke dårligere af. Du får opskriften på flødeostglasur længere nede på siden.

Kalorieindholdet i denne Gulerodskage med flødeost glasur er 370 Kcal fordelt på 7 g protein, 49g kulhydrat og 16 g fedt.

UDEN flødeost glasur er fordelingen anderledes  296 Kcal fordelt på 5,4 g protein, 44 g kulhydrat og 10 g fedt

Ingredienser

  • 100 g blødt smør eller margarine
  • 3 dl sukker
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 3 æg
  • 2 tsk stødt kanel
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 2 spsk. bagepulver
  • 50 g mandelmel
  • 300 g hvedemel
  • 300 g revet gulerod
  • FLØDEOST GLASUR
  • 200 g flødeost, naturel
  • 50 g flormelis
  • 2 tsk citronsaft
  • evt. valnødder til pynt

Fremgangsmåde

  1. pisk smør, vaniljesukker og sukker godt sammen
  2. tilsæt æggene og pisk godt sammen
  3. tilsæt revet gulerod og rør sammen
  4. bland mel, bagepulver og krydderier sammen og bland det godt sammen i dejen
  5. hæld dejen i en springform og bag kagen i en forvarmet ovn ved 175′ i 25 – 35 min, afhængig af din ovn, så hold øje med kagen
  6. bland ingredienserne til oste glasuren godt sammen og smør det på den kolde kage
  7. drys evt. med hakkede valnødder

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>