Omelet med løg og broccoli
Omelet med løg og broccoli er en perfekt morgenmad hvis du er på sensekost. Den indeholder alle 4 håndfulde og holder dig mæt til næste måltid. Den er virkelig nem at lave og er lavet af rester af grønt fra middagsmaden dagen før, en rigtig god måde at få brugt de der små rester der er tilbage, umuligt at undgå, men gode at have alligevel, man skal bare huske ikke at smide dem ud, men tænke, hvad kan jeg bruge dem til i stedet for. Man kommer virkelig langt hvis man har det i baghovedet, både på pengepungen men bestemt og på kreativiteten. Kalorieindholdet i denne portion Omelet med løg og broccoli ligger på 420 Kcal. fordelt på 22 g protein, 11 g kulhydrat, 31 g fedt og 5,9 g kostfibre. Velbekomme…
HF 1+2= broccoli, løg
HF 3= æg
HF 4= brød
Fedt: parmesan, olie
Smagsgivere: salt, peber
Ingredienser
- 2 æg
- en rest bløde løg
- en rest dampet broccoli
- 1 spsk. olie
- 2 spsk. frisk revet parmesan
- salt og peber
Fremgangsmåde
- skær broccolien i mindre stykker og kom dem på en lille varm pande sammen medolie og løg
- pisk æggene sammen med salt og peber og hæld blandingen over grønsagerne
- læg et låg over stegepanden og skru ned for varmen, og lad æggemassen sætte sig
- riv ca. 2 spsk. parmesan over og flip omeletten sammen
- servet en skive brød til
Nyeste kommentarer