Ostebrød
Ostebrød passer perfekt til suppe, de giver lige lidt ekstra fylde og smager fantastisk. Jeg har valgt at bruge revet rød mozarella ost til mine Ostebrød, men det er jo en smagssag, og flotte ser de jo også ud. De er så nemme at lave at det ville være synd ikke at serverer dem sammen med f.eks Cremet tomatsuppe, som du også finder opskriften på, her på hjemmesiden. De passer også glimrende sammen med en kold øl, drys evt lidt røget paprika over eller drys med chiliflager for lidt mere bid. Kalorieindholdet i et Ostebrød er 158 Kcal. fordelt på 9,7 g protein, 17,5 g kulhydrat og 4,5 g fedt. Velbekomme…..
Ingredienser
- 4 skiver grovflute
- 100 g revet mozarella 13 %
- 1 spsk. sennep
- lidt klippet purløg
Fremgangsmåde
- tænd ovnen på 180′
- smør brødene med sennep og fordel osten på brødene
- pynt med frisk klippet purløg og sæt dem i den varme ovn i 5 – 7 min, osten skal være gylden
Nyeste kommentarer