Bananpandekager med skyr
Uhmmmmm.… Bananpandekager med skyr smager fantastisk og er en del af sensekosten. Jeg er hooked på disse små banditter og spiser dem gerne til morgenmad eller frokost. Denne portion er kun en ½ sensekasse, så der er bestemt plads til et grønt mellemmåltid senere på dagen. Bananpandekagerne er glutenfri så det kan næsten ikke være bedre. Der bliver 8 små tykke pandekager ud af denne portion men jeg synes de mætter godt og kan faktisk kun spise 3 stk. Lav evt. en dobbelt portion og frys dem ned så har du altid noget nemt, til en dag hvor du ikke har så meget tid. Kalorieindholdet på en portion Bananpandekager med skyr ligger på 350 Kcal. fordelt på 15,5 g protein, 45,5 g kulhydrat, 10 g fedt og 5,5 g kostfibre. Velbekomme…..
HF3= æg
HF4= banan, jordbær, havremel, havregryn
Fedt: smør, chokolade
Mælkeprodukt: mælk
Mælkedressing: skyr
Smagsgivere: salt, vaniljesukker
Ingredienser
- 1 banan
- 1 æg
- 1 dl mælk
- lidt salt
- 35 g glutenfri havremel
- 1,5 dl glutenfri havregryn
- ½ tsk vaniljesukker
- 1 spsk. smør til stegning
- 4 spsk. skyr naturel
- 20 g mørk chokolade 70%
Fremgangsmåde
- mos bananen og bland de øvrige ingredienser sammen
- pisk det godt sammen og bag 8 små pandekager på en varm stegepande
- top med skyr og mørk chokolade
Nyeste kommentarer