Rød kyllingesuppe

Rød kyllingesuppe

Rød kyllingesuppe indeholder det hele, kød og grønt og masser af smag ligger der gemt i denne skønne suppe. Super nem at lave, da den passer sig selv det meste af tiden. Jeg har samtidig valgt at bruge grønsager fra frost, hvilket også gør det nemmere, ikke noget med at skrælle og snitte,  og der er ingen rester som bare ligger i køleskabet og venter på at blive brugt. Nemt og hurtigt. så kan man ikke forlange mere. Rød kyllingesuppe serveres evt. sammen med noget grovflute….. Kalorieindholdet i en portion Rød kyllingesuppe er 480 Kcal. fordelt på 40,5 g protein, 24,5 g kulhydrat, 21,5 g fedt og 10,5 g kostfibre. Velbekomme……

HF (1+2) = Grønsags blanding, ærter og hakkede tomater

HF 3 = Kylling

HF 4 = grovflute

Fedtstof: Piskefløde

Smagsgivere: bouillon, tomatpure, salt, peber, paprika

 

Ingredienser

  • 600 g kyllingebryst
  • 2 spsk smør
  • 3 hønsebouillonterninger
  • 1,3 L vand
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 1 ds. tomatpure
  • 1 spsk. paprika
  • 500 g grønsagsbund fra Rema 1000
  • 300 g grønne frosne ærter
  • 1 dl piskefløde
  • smag til med salt og peber
  • 1 grovflute som tilbehør

Fremgangsmåde

  1. skær kyllingen i tern og brun den af i en gryde sammen med smøret
  2. hæld vand på og tilsæt bouillon og kog det op
  3. lad kyllingen småsimre i 30 minutter
  4. tilsæt hakkede tomater, tomatpure, paprika og grønsager og lad det simre videre i 15 minutter
  5. tilsæt fløde og de frosne ærter og varm suppen godt igennem inden servering

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>