Kylling med druer

Kylling med druer

Kylling med druer tager en drejning hen mod det eksotiske. Den er sprød, saftig og fuld af smag. Sammen med de kogte ris og broccoli, udgør den et perfekt måltid for børn og voksne. Du kan hvis du ønsker, komme mere karry i. Prøv denne Kylling med druer og få en ny oplevelse. Vil lige gøre opmærksom på at dette er en stor portion pr. person, du får ialt 545 g mad, jeg kan bestemt ikke spise så meget men det er der er jo nogen der kan. Velbekomme…..

Kalorieindholdet i denne kylling med druer er 637 Kcal fordelt på 45 g protein, 89 g kulhydrat og 13 g fedt

Ingredienser

  • 4 kyllingbryst fillet ca. 500 g
  • salt og peber
  • 3 tsk. karry
  • 500 g broccoli i buketter
  • 1 spsk. olie
  • 250 g champignon i skiver
  • 1 rød peberfrugt i tern
  • 2 store løg i tern
  • 1 fed hvidløg hakket
  • 1 tsk. smør
  • 100 g grønne modne druer
  • 30 g peanuts naturel
  • 4 dl ris

Fremgangsmåde

  1. kom risene i en stor gryde med 6 dl vand og kog dem i 12 min
  2. kom broccolibuketter ved risene og kog yderligere i 2 min, sluk og lad risene trække i 10 min
  3. varm olien på en pande og tilsæt ½ tsk karry og lad det svitse i et par min
  4. steg brysterne i ca. 4 min på hver side, de skal være gennemstegte, læg dem i et varmt fad
  5. tilsæt champignon, løg og hvidløg og lad det svitse i 3 – 4 min. under omrøring og hæld det over brysterne
  6. kom smør på panden, tilsæt ½ tsk. karry og rist druer og peanuts heri et par min
  7. hæld champignon blandingen over kyllingen, drys med druer og peanuts og server det sammen med ris og broccoli

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>