Sunderekost.dk
Bagte rodfrugter
Bagte rodfrugter med parmesan kan godt stå alene men kan helt klart også serveres sammen med noget lammekød. Rodfrugter indeholder mange fibre og er derfor super sunde. Bagte rodfrugter bliver lidt sødere i smagen når de bages, men det synes jeg ikke betyder så meget da de smager fantastiske. Bland selv de rodfrugter som du foretrækker, bare du holder dig til det antal gram, som opskriften lyder på, hvis du tæller kalorier.
Server groft brød til ca. 75 g til hver. Velbekomme…..
Kalorieindholdet i Bagte rodfrugter med parmesan er pr. person er 400 kcal. fordelt på 14% protein, 58% kulhydrat og 28% fedt
Ingredienser
- 800 g blandede rodfrugter, gulerødder, persillerod, knoldselleri, jordskokker eller rødbeder
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. honning
- salt og peber
- frisk timian eller rosmarin, et par kviste
- 1 bakke rucola
- 75 g høvlet parmesan, brug en kartoffelskræller
Fremgangsmåde
- skræl rodfrugterne og skær dem i fingertykke stave
- kom rodfrugterne i en pose og vend dem med olie, honning, salt og peber og kom timian kviste ved
- bred dem ud på en bageplade og bag dem i en forvarmet ovn ved 200′ i ca. 25 min.
- lad rodfrugterne køle af og server dem med rucola og parmesan
Nyeste kommentarer