Tripple kokoskage
Tripple kokoskage er en drøm af kokos uden sammenligning med andre kokoskager, den smager skønt og er rigtig god en eftermiddag på terrassen med en god kop kaffe eller te. Tripple kokoskage indeholder som navnet antyder 3 x kokos, kokosmælk, kokosolie og kokosmel. Jeg vil faktisk sige at du får fuld kokosvaluta for pengene i denne kage, der er lidt Bounty, hvid sandstrand og palmer over smagen. Skøn kage du ikke må gå glip af at prøve. Det kan ikke betale sig at tælle kalorier hvis du indtager denne skønhed, den smadre det hele men den er altså det hele værd, du kan jo også nøjes med at smage et lille bitte stykke, eller not. Det er svært at lave fedtfattige kager der smager som denne. Kalorieindholdet i et stykke Tripple kokoskage er 219,8 Kcal. fordelt på 2,4 g protein, 31,5 g kulhydrat og 9,0 g fedt. Velbekomme…..
Ingredienser
- Kagebund
- 2 tsk vaniljesukker
- 3 store æg
- 300 g rørsukker
- 250 g hvedemel
- 3 tsk. bagepulver
- ½ ds. kokosmælk
- 50 g kokosolie
- Topping
- 30 g kokosolie
- 250 g mørk farin
- ½ ds. kokosmælk
- 140 g kokosmel
Fremgangsmåde
- tænd ovnen på 200′
- pisk æggene sammen med sukker og vaniljesukker til en luftig masse
- bland mel og bagepulver sammen og rør det sammen med æggemassen
- kom kokosmælk og kokosolie i en gryde og lun det
- vend det i dejen
- kom dejen i en bradepande med bagepapir 20 x 35 cm
- kagen bages i ca. 20 minutter
- prøv med en kødnål inden du tager den ud, hænger der dej ved, skal kagen have lidt længere
- mens kagen bager blander du kokosolie, kokosmælk og brun farin i en gryde og varmer det godt igennem
- tilsæt kokosmel og rør godt rundt
- kokostoppingen kommes oven på kagen der bages videre i ca. 5 minutter ved 220′
Nyeste kommentarer