Sunderekost.dk

Sunderekost.dk

Rødkål med figner

Rødkål med figner er en sprød og lækker salat, der er sød, saftig og knasende. Den har en fantastisk flot farve og er simpel at lave. Smager fantastisk og du kan serverer den til alt slags kød. Prøv denne Rødkål med figner en dag du griller f.eks. svinekam, den vil helt sikker gøre lykke. Det kan være lidt svært at skære rødkål tyndt, men hvis du har et Micro plane (rivejern), går det så meget nemmere. Skal helst spises samme dag, da rødkålen ellers bliver lidt slatten.Kalorieindholdet i 100 g Rødkål salat med figner og granatæble er 134 Kcal. fordelt på 2 g protein, 14 g kulhydrat og 7,7 g fedt

Ingredienser

  • 1 lille rødkålshoved, ca. 500 g
  • kernerne fra et granatæble + saften
  • 2 skalotteløg, i tynde strimler
  • 10 tørrede figner, i strimler
  • 1 lille håndfuld persille, hakket
  • 3 spsk. solsikkekerner
  • DRESSING
  • 4 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. agavesirup
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  1. snit rødkålen meget fint
  2. befri granatæblet for kerner og bland det med rødkålen
  3. tilsæt figner og skalotteløg
  4. rist solsikkekernerne på en tør varm pande
  5. pisk alle ingredienserne sammen til dressingen og bland det godt sammen med rødkålen, lad det trække 10 min inden serveringen rødkålen
  6. drys til sidst solsikkekernerne over og server salaten

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>