Pizza
Pizza er vist noget alle kan forholde sig til. Der bliver i hvert fald solgt rigtig mange pizzaer i Danmark, men hvorfor ikke lave den selv og så i en sundere udgave. Fyldet kan du selv bestemme, så hvis du har en favorit, så er det da det du bruger. Jeg har brugt et mandolinjern til at skære squash og løg, jeg ville nemlig gerne have meget tynde skiver, og det må man sige at det bliver på et sådan et. Kalorieindholdet i en portion Pizza ligger på 536 Kcal. fordelt på 36,3 g protein, 19,3 g kulhydrat, 33,7 g fedt og 6 g kostfibre. Velbekomme……
Ingredienser
- 300 g blomkålsris, optøet og vredet fri for vand, hæld dem evt i en si så de kan dryppe af mens de tør op
- 3 revet gulerødder
- 100 g revet ost 15 %
- 2 æg
- salt og peber
- 1 tsk paprika
- 1 tsk oregano
- FYLD
- 1 ds. tomatpure
- 100 g revet ost
- 1 lille fint skåret løg
- ½ fint skåret squash
- halve tomater
- syltede rød peber
- 100 g bacon i tern
- 15 skiver peperoni
Fremgangsmåde
- tænd ovnen på 200′
- bland blomkål, revet gulerødder, revet ost, æg og krydderier sammen
- fordel det hele på en bageplade med bagepapir, flad det godt ud så pizzaen er ca en ½ cm tyk
- bages i ovnen i ca. 12 minutter
- læg et nyt stykke bagepapir oven på og vend bunden, træk det gamle bagepapir af
- lad “bunden” køle lidt af inden du smører den med tomatpure, derefter revet ost og derpå kommes resten af fyldet
- bages videre i 10 – 15 minutter, indtil fyldet har fået lidt farve, og serveres sammen med en salat
Nyeste kommentarer