Sunderekost.dk
Kylling med et twist af rabarber med spinatsalat
Dato on juli 21, 2013 by Lone Kragh Johansen in Hovedretter, Kød retter
Kylling med et twist af rabarber med spinatsalat og persillecreme, er rigtig sommermad, på en ny og spændende måde. Rabarberne passer fint med deres syrlighed sammen med den lidt fede kylling. Har man rabarber og spinat i sin have er det bare med at komme i gang med at høste, tag dem der er mest røde, da de smager af lidt mere. Denne ret indeholder ca. 480 kcal. pr portion
Energifordelingen: Fedt 29% Kulhydrat 39 % Protein 32 %
Ingredienser
- 650 g kartofler, små
- 600 g kylling, overlår
- 20 g olivenolie, ca 2 spsk.
- 400 g rabarber,renses og skæres i 3 cm lange stænger
- 3 spsk. sukker
- 50 g persille, hakket
- 2 dl yoghurt 0,5 %
- 200 g rå spinat
- 2 tsk. salt
- 1 tsk. peber
- 1 spsk. ingefær, revet
Fremgangsmåde
- Drys kyllingen med salt og peber og læg dem i en bradepande, den skal være stor nok til også at kunne indeholde kartofler og rabarber. Sæt den i en forvarmet ovn ved 200 g i 30 min
- vend kartoflerne i olie og læg dem ved siden af kyllingen, steg videre i 10 min
- vend rabarberne med sukker og ingefær, og læg det oven på kyllinge stykkerne, og steg videre i ca.15 min til det hele er mørt og lækkert
- bland persillen med yoghurt og smag til med salt og peber
- skyl spinaten og hæld dressingen over inden serveringen
Nyeste kommentarer