Sunderekost.dk

Sunderekost.dk

Kylling med et twist af rabarber med spinatsalat

Kylling med et twist af rabarber med spinatsalat og persillecreme, er rigtig sommermad, på en ny og spændende måde. Rabarberne passer fint med deres syrlighed sammen med den lidt fede kylling. Har man rabarber og spinat i sin have er det bare med at komme i gang med at høste, tag dem der er mest røde, da de smager af lidt mere. Denne ret indeholder ca. 480 kcal. pr portion

Energifordelingen: Fedt 29%   Kulhydrat 39 %   Protein 32 %

Ingredienser

  • 650 g kartofler, små
  • 600 g kylling, overlår
  • 20 g olivenolie, ca 2 spsk.
  • 400 g rabarber,renses og skæres i 3 cm lange stænger
  • 3 spsk. sukker
  • 50 g persille, hakket
  • 2 dl yoghurt 0,5 %
  • 200 g rå spinat
  • 2 tsk. salt
  • 1 tsk. peber
  • 1 spsk. ingefær, revet

Fremgangsmåde

  1. Drys kyllingen med salt og peber og læg dem i en bradepande, den skal være stor nok til også at kunne indeholde kartofler og rabarber. Sæt den i en forvarmet ovn ved 200 g i 30 min
  2. vend kartoflerne i olie og læg dem ved siden af kyllingen, steg videre i  10 min
  3. vend rabarberne med sukker og ingefær, og læg det oven på kyllinge stykkerne, og steg videre i ca.15 min til det hele er mørt og lækkert
  4. bland persillen med yoghurt og smag til med salt og peber
  5. skyl spinaten og hæld dressingen over inden serveringen

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>