Sunderekost.dk

Sunderekost.dk

Kødboller i tomatsauce

Kødboller i tomatsauce, er en meget nem ret at lave. Du kan lave den i forvejen og så lige tilberede tilbehøret når retten skal spises. Den smager fantastisk, trods de få ingredienser. Jeg har valgt at servere dampet blomkål til. 1 portion af retten indeholder 300 kcal. fordelt på 38 g protein (50%) 12 g kulhydrat (18%) 11 g fedt (32%) og 3 g kostfibre.

Ingredienser

  • 340 g hakket kylling, max 3%
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 1/4 finthakket chili
  • 2 tsk. frisk timian
  • 1 tsk. paprika
  • salt og peber
  • 1 ds. hakket tomater med chili
  • 3-4 tsk. maizena
  • lidt vand
  • 200 g grønsager , efter eget valg

Fremgangsmåde

  1. bland kødet sammen med hvidløg, salt, peber, paprika, chili og timian, og stil det koldt en time
  2. kom de hakkede tomater i en gryde
  3. form farsen til små kødboller
  4. læg kødbollerne i sovsen, og lad det småsimre i ca. 10 min
  5. tag kødbollerne op og jævn saucen, med lidt vand og maizena
  6. kom kødbollerne tilbage i saucen og varm det igennem
  7. server grønsager til

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>