Sunderekost.dk
Kødboller i tomatsauce
Kødboller i tomatsauce, er en meget nem ret at lave. Du kan lave den i forvejen og så lige tilberede tilbehøret når retten skal spises. Den smager fantastisk, trods de få ingredienser. Jeg har valgt at servere dampet blomkål til. 1 portion af retten indeholder 300 kcal. fordelt på 38 g protein (50%) 12 g kulhydrat (18%) 11 g fedt (32%) og 3 g kostfibre.
Ingredienser
- 340 g hakket kylling, max 3%
- 1 fed hvidløg, presset
- 1/4 finthakket chili
- 2 tsk. frisk timian
- 1 tsk. paprika
- salt og peber
- 1 ds. hakket tomater med chili
- 3-4 tsk. maizena
- lidt vand
- 200 g grønsager , efter eget valg
Fremgangsmåde
- bland kødet sammen med hvidløg, salt, peber, paprika, chili og timian, og stil det koldt en time
- kom de hakkede tomater i en gryde
- form farsen til små kødboller
- læg kødbollerne i sovsen, og lad det småsimre i ca. 10 min
- tag kødbollerne op og jævn saucen, med lidt vand og maizena
- kom kødbollerne tilbage i saucen og varm det igennem
- server grønsager til
Nyeste kommentarer