Jordbærsalat med spinat

Jordbærsalat med spinat

Jordbærsalat med spinat er en salat med knald på farverne og man kan ikke andet end at blive i godt humør når den står på bordet. Brug de sommermodne jordbær i dine salater, bagværk, smoothies eller spis dem som de er, de er sprængfyldte med jern, og så smager de jo skønt samtidig. Det vrimler og med meloner i alle afskygninger lige i øjeblikket, så slå dig endelig løs, de smager fantastiske. Hvis der er en melon type du foretrækker frem for en anden, så er det bare den du vælger til din salat. Jeg har valgt cantaloup på grund af farven, men bestemt også smagen. Kalorieindholdet i en portion ca. 270 g er 152 Kcal. fordelt på 9,3 g protein, 13,8 g kulhydrat og 5,6 g fedt

Ingredienser

  • 1 spidskål
  • 1 stor håndfuld frisk spinat
  •  1 melon, galia, cantaloupe, honning frit valg
  • 200 g grønne ærter, gerne frosne
  • 200 g feta i tern
  • 250 g jordbær
  • 1 bundt fint klippet purløg

Fremgangsmåde

  1. skær spidskålen i fine strimler
  2. skyl spinaten godt og lad den dryppe af på et viskestykke
  3. fjern skral og kerner fra melonen og skær den i passende tern
  4. skyl jordbær og fjern stilken, del dem 1 gang
  5. bland spinat og spidskål sammen så du får en god fordeling og læg det på et fad
  6. fordel de andre ingredienser på fadet og til sidst drys med purløg

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>