Sunderekost.dk
Gulerodsgratin med gorgonzola
Gulerodsgratin med gorgonzola smager fantastisk og er supernem at lave. Gulerødder smager jo fantastisk i alle afskygninger og er meget nemme at have med at gøre. De kan spises rå, ovnbagte, dampet og i bagværk. Simpel tilbehør til en hakkebøf eller kylling. Jeg serverede den til kylling med spinat og den var super. Prøv denne Gulerodsgratin en dag ved lejlighed.
Kalorieindholdet i hele denne portion Gulerodsgratin med gorgonzola er 1270 Kcal. fordelt på 39 g protein, 100 g kulhydrat og 76 g fedt
Ingredienser
- 1 kg gulerødder
- 2 spsk. smør
- 250 ml madfløde 4 %
- 150 g gorgonzola
- peber
- stødt muskatnød
Fremgangsmåde
- skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver, og læg dem i et ovnfastfad
- varm fløden op sammen med osten, og smag ostesaucen til med peber og muskatnød
- hæld ostesaucen over gulerødderne og fordel små smørklatter på fadet
- sæt fadet i en forvarmet ovn ved 175′ i ca 30 min
Nyeste kommentarer