Græsk salat
Hvis du har været en tur i det græske kender du helt sikkert Græsk salat, man kan næsten ikke komme uden om den og den smager fantastisk. Jeg spiser den ofte når jeg er på Kreta, enten som en frokostret eller som tilbehør til noget kød senere. Det er en let salat der mætter i varmen og samtidig giver den en noget væske i form af agurker og tomater. Græske tomater har nu en særlig smag, man kan virkelig smage at de har hængt i solen og modnet stille og roligt, de smager bare af så meget mere og jeg elsker dem, og deres feta er bare mums. Græsk salat er en farvestrålende salat der virkelig fanger. Jeg har valgt en rød og grøn peberfrugt i salaten, men hvis du foretrækker en anden farve, bruger du bare din egen favorit, der er farver nok at vælge imellem. Kalorieindholdet i en portion Græsk salat er 186,6 Kcal. fordelt på 8,8 g protein, 8,8 g kulhydrat og 12,1 g fedt. Velbekomme….
Ingredienser
- 2 agurker
- 4 store tomater
- 1 rødløg
- 2 peberfrugter, farven bestemmer du selv
- 200 g feta i tern
- 1 håndfuld sorte oliven
- 4 spsk. oliven olie
Fremgangsmåde
- skær grønsagerne lidt rustikt
- bland det sammen og kom olien over
- pynt med oliven og feta
Nyeste kommentarer