Græsk bøf med feta og persille

Græsk bøf med feta og persille

Græsk bøf med feta og persille er en klassisk hakkebøf piftet op med en god gang feta, en virkelig anderledes hakkebøf, fuld af smag og god fylde. Server den sammen med en græsk tomatsalat og eller græsk kartoffelsalat, sammen med en god gang Tzatziki så har du et fantastisk måltid. Er også formidabel i en burgerbolle sammen med grillet peberfrugter, solmodne tomater, hjemmelavet Tzatziki og råstegte kartofler. Det er med vilje at der ikke er tilsat salt, da fetaen er salt og dermed tilføjer det. Feta indgår ofte i den Græske madkultur og smager fantastisk, prøv at rive den ud over tomater, rødløg, peberfrugt og agurker skåret i passende stykker, en lækker spise på en varm sommerdag. Prøv Græsk bøf med feta og persille næste gang den står på hakkebøffer. Velbekomme…..Kalorieindholdet i en Græsk bøf med feta og persille er 184 Kcal. fordelt på 22,7 g protein, 1,5 g kulhydrat og 10,5 g fedt.

Ingredienser

  • 400 g hakket oksekød
  • 40 g feta i mindre stykker
  • 20 g hakket persille
  • 6 tsk. paprika
  • 1 æg
  • peber
  • olie til stegning

Fremgangsmåde

  1. bland oksekødet sammen med feta, æg, persille og paprika
  2. form fire bøffer, krydr med peber og steg dem på en varm pande i ca. 2 min på hver side

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>