
Glutenfri pandekager
Glutenfri pandekager smager fantastisk og er en nem morgenmad hvis du vil kikstarte din dag. Jeg er sikker på at de vil blive et hit på morgenbordet for både store og små, så hvorfor sidde med sin til tider lidt kedelige havregrød når man nu kan lave disse små klatter i stedet for og bare nyde en anderledes morgenmad. Mine børnebørn spiser disse Glutenfri pandekager med velbehag og er slet ikke klar over hvor sunde de egentlig er, for dem er det bare pandekager, måske lidt anderledes end de dessert pandekager farmor plejer at lave da de bl.a er noget tykkere og der er mere at tykke på. Et anderledes alternativ til morgengrøden. Nyd dem mens de er varme. Glutenfri havregryn kan købes i Irma, Rema 1000 og helsekostbutikker. Velbekomme…..
Kalorieindholdet i denne portion Glutenfri pandekager er 396 Kcal. fordelt på 14 g protein, 41 g kulhydrat og 21 g fedt.
Ingredienser
- 40 g glutenfri havregryn
- 1½ dl. vand
- eller 180 g færdig havregrød, hvis du alligevel har en rest
- 1/4 moset banan
- 1 æg
- 6 g kikærtemel
- 1 tsk. vaniljesukker
- lidt smør til stegning
- evt. frisk frugt
Fremgangsmåde
- kom havregrynene i en gryde sammen med vandet og kog det op
- lad grøden køle af
- pisk de andre ingredienser i
- steges gyldne på en stegepande til de er fine og sprøde
Nyeste kommentarer