Sunderekost.dk

Sunderekost.dk

Feta pasta

Feta pasta kan bruges som tilbehør til kød, salater eller som snack til brød og grønsager. Den kan laves i flere variationer, og dette er grundbasen. Du kan blande den med evt. sød chilisauce og lidt røget paprika, med lidt pesto, med soltørrede tomater og lidt røget chili, med masser af friske krydderurter eller karry og mango chutney. Variationerne er mange, så prøv dig frem.

Ingredienser

  • 350 g feta
  • 1 dl græsk yoghurt
  • 1 spsk. flourmelis
  • 2 tsk. dijon sennep
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. kom fetaen i en foodprocessor, sammen med sennep og flourmelis
  2. kør til det er findelt og juster med yoghurten
  3. smag til med friskkværnet peber
  4. stil den koldt til den skal bruges

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>