Croutons maxi

Croutons maxi

Croutons maxi er utrolige nemme at lave og tager ikke mere end 15 minutter, så har du et lækkert tilbehør til f.eks din salat eller den varme mad, eller bare til et glas vin. Smager fantastisk og der breder sig en duft i hele hytten mens de bliver færdige i ovnen. Spar endelig ikke på krydderierne, det er skønt når det smager af noget, også selv om det “kun” er brød. Jeg synes det er skønt med Croutons maxi for så har du mulighed for at bruge dem til noget andet også f.eks sammen med tomatsalsa. Hvis du foretrækker dine crouton mindre, så er det da bare at skære brødet i mindre stykker, så kan du jo altid drysse dem ud over din salat. Kalorieindholdet i 1 Croutons maxi er 111 Kcal. fordelt på 5 g protein, 15 g kulhydrat og 4,25 g fedt. Velbekomme……

Ingredienser

  • 1 ciabatta brød
  • 4 fed hvidløg
  • frisk rosmarin
  • flagesalt
  • ½ dl. oliven olie
  • evt. fennikelfrø eller anden krydderi

Fremgangsmåde

  1. tænd ovnen på 200′
  2. skær brødet i 12 skiver
  3. læg hvidløgene under en bred kniv og tryk til, så det bliver lidt flade
  4. læg brødene i en ovnfast fad og hæld olie over
  5. drys med salt, fennikel frø, hvidløg og rosmarin og fordel det godt rundt
  6. bages i ovnen til de er gyldne og sprøde

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>