Cremet karrysuppe

Cremet karrysuppe

Cremet karrysuppe er fantastisk i denne kolde tid, den giver hurtigt varmen, grundet chili’en og så indeholder den ingefær som jo har så mange gode egenskaber. Karry og kokosmælk passer perfekt sammen, og tager hurtigt en med til asien. Den mætter godt så der behøves ikke kød i denne ret. Snyd ikke dig selv for at prøve denne cremet karrysuppe af en dag.  Server suppen med lune Nanbrød.

Kalorieindholdet pr. portion er 440 kcal. fordelt på 15 % protein, 55 % kulhydrat og 30 % fedt.

Ingredienser

  • 1 spsk. olivenolie
  • ½ chili uden kerner, fintsnittet
  • 1 spsk. hakket ingefær, revet
  • 2 tsk. karry
  • 1 lille groft snittet squash
  • 1 stor gulerod, skåret i grove stykker
  • 50 g røde linser
  • 3 dl. færdiglavet grønsagsbouillon
  • ½ ds. kokosmælk, light
  • salt og peber
  • ½ syrligt æble
  • 1 håndfuld persille, groft hakket
  • 2 nanbrød, fuldkorn

Fremgangsmåde

  1. varm olien i en gryde og sauter chili, ingefær og karry
  2. bland grønsager og linser i og hæld bouillon ved
  3. lad suppen småsimre til grønsagerne er møre ca. 20 min
  4. blend suppen og smag til med salt og peber
  5. kom kokosmælken i og varm suppen igennem
  6. fjern kerner fra æblet og skær det i små tern
  7. hak persillen og bland det sammen med æblet.
  8. lun nanbrødet i ovnen
  9. server æble og nanbrød til

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>