Sunderekost.dk

Sunderekost.dk

Citronbagte selleri med dadler og mynte

Citronbagte selleri med dadler og mynte, smager lidt orientalsk og vil passe fint som tilbehør til en orientalsk buffet med bl.a. lam. Man kan også vælge at spise den alene, men så skal man lave en større portion.

Ingredienser

  • 5 knoldselleri
  • 2 økologiske citroner, saft og skal
  • 2 spsk. oliven olie
  • 2 bdt. mynte
  • 500 g friske dadler
  • 200 g bulls blood salat
  • salt
  • peber

Fremgangsmåde

  1. Skræl knoldsellerierne og skær dem i stave
  2. vend dem i reven citronskal, citronsaft, oliven olie, salt og peber
  3. bag dem i ovnen i 25 min afhængig hvor tykke stavene er, tjek dem undervejs, ved 160 grader
  4. halver dadlerne, fjern stenen og skær dem i kvarte
  5. hak mynten groft og skyl salaten
  6. vend sellerierne sammen med mynte, dadler og bulls blood salat

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

 
 
 
 
>