Bananbrød
Bananbrød er en lille lækkerbisken som du kan spise til morgenmad hvis du følger sensekost. Kan man ønske sig mere, nåh jo det er også glutenfrit. Bananbrød til morgenmad… Mums. Bananbrødet bliver ikke så stort, men der er nok til 2 personer eller 2 dage om du vil. Det er simpelt at lave og smager fantastisk når det liger er kølet lidt af. Bananbrødet smager også godt hvis du tilsætter revet gulerod. Du kan også bruge andet end havreklid hvis du hellere vil det. Server den sammen med lidt skyr og frisk frugt. Jeg har brugt et ovnfast fad der måler 15 x 22 cm. Kalorieindholdet i en portion Bananbrød ligger på 692 Kcal. fordelt på 21 g protein, 81,5 g kulhydrat, 30 g fedt og 4,35 g kostfibre. Velbekomme…..
Ingredienser
- 20 g smør
- 2 spsk. Agave sirup
- 3 æg
- 3 bananer, mosede
- 40 g havreklid
- 1 dl havregryn
- 2 tsk. bagepulver
- ½ dl mælk
- 1 knivspids salt
- PYNT
- 30 g hakkede mandler
- 20 g mørk chokolade min. 70%
Fremgangsmåde
- tænd ovnen på 180′
- smelt smørret og bland alle ingredienserne sammen til en ensartet masse
- hæld dejen i et lille fad beklædt med bagepapir, 15 x 22 cm ca.
- bages i 35 minutter
- pynt med hakket chokolade mens kagen er varm og drys mandelflager over
- spis den mens den er lun
Nyeste kommentarer